søndag den 16. juni 2013

Kold, Erik Kold :-)

Har for 3 uger siden besøgt Retrogaragen i Brædstrup sammen med min mor og min veninde Merete. Sune har bare den mest farverige butik af alle og han er bare det sødeste menneske.




Havde i Sunes nyhedsbrev det de tre runde bøtter og har aldrig set dem til salg, så skrev om han ikke ville sætte dem til side til mig. Og det ville han heldigvis godt :-). De er så fine, har dog ikke lige fundet ud af hvad der skal være i dem, men det kommer. Og så kom der lidt andet med også jo :-). Det kan jo smutte... Nogen der kender det??




Købte den fineste Spaghetti-bøtte :-) til en ok pris. Sunes priser er ganske rimelige. Har ledt længe efter én men 100,- har jeg set dem til flere steder, men det vi jeg ikke give... Og det var heller ikke prisen hos Sune.



Fandt også denne flotte bøtte dog uden låg - og sørme om jeg så ikke bare fik dem med helt gratis.... :-). Se det er noget jeg kan li`. Kommer helt sikkert derop igen engang i efteråret inden han lukker ned for vinteren.

Både min mor og Merete købte også lidt. Noget sengetøj og noget broderi.

Og fik et rigtig godt fif af Sune, når man leder efter Erik Kold ting. Det er ikke under alle tingene der står Erik Kold. Men ud i dagslys med dig og hvis plasticen lyser blå, så er det en ÆGTE Kold.. Tak for tippet Sune..

Klems Trine

lørdag den 15. juni 2013

Den sødeste gave

Til Blogtræf i Vejen d. 1.juni skulle jeg mødes med den sødeste Lene. er så glad for at jeg gennem dette skønne blogland har mødt Lene. Hun er en kær veninde - vi ses desværre ikke så tit. Selvom vi ikke har kendt hinanden særlig længe, så sætter jeg stor pris på vores venskab. Det er så dejligt :-).

Og søde Lene havde den sødeste fødselsdagsgave med til mig. Og den er nu blevet hængt op i stuen over husalteret. Så jeg ser på gaven meget tit.




Den flotteste hjerteranke med 21 hjerter i forskellige farver :-).
Den er så flot og er så glad for den.

Så kig endelig ind hos Lene, hun er en sindssyg god "hækler" og en stor inspirator med de flotte ting hun laver. Og vi skal have en sydag sammen inden længe. Så jeg kan få lært at sy lynlås i en taske. For det kan Lene også hjælpe med..


Og flere gaver, godtnok en gave til mig fra mig :-). Nemlig en ny symaskine. En Husqvarna Viking Opal 650. Håber snart jeg bliver sus med den.


Og har haft den i snart 3 uger og har først fået syet lidt på den igår... Grundet tid og overskud. Men er begyndt så småt at lære maskinen at kende. Den er noget mere avanceret end den gamle jeg havde, så øvelse gør vel mester.

Prøvede lige lidt forskellige sømme og forsøgte at lære displayet at kende. Er nok bedre i dagslys. Og fik den da også trådet:-). Så må vi se om jeg også kan finde ud af at spole noget andet tråd på den... Må igang med instruktionsforvirringen. Den har et hav af alle mulig sømme og bogstaver. Så det eksperimenterede jeg lidt med igår og fik da skrevet mit navn...



Til blogtræf fik jeg betrukket lidt knapper, det er nu meget fedt. Èn skal bruge til en taske, andre ved jeg ikke hvad skal bruges til endnu..



Rigtig god lørdag derude. Vil sy lidt på min nye maskine. Senere skal jeg til en venindes fødselsdag :-)

Hey :-)

onsdag den 5. juni 2013

Blogtræf i Vejen d. 2. juni

I lørdags kørte jeg afsted mod Vejen til blogtræf arrangeret af de skønne piger Christina og Tina. Og jeg glædede mig som et lille barn. Vidste på forhånd at der ville være "gamle" kendinge og så også forventning om at møde nogle nye medbloggere.

Her er de skønne tøser Tina og Christina og en fed vægdekoration fra Baungårdhuset, hvor vi var.



Jeg var lidt mat i sokkeholderne efter en fed fed koncertoplevelse i Fængslet i Horsens aftenen før med Barbera Mokole,MADS LANGER og RASMUS SEEBACH <3 <3. Det var fantastisk vejr, fantastisk selskab og fed musik.

Havde ellers planer om at min spritnye symaskine skulle luftes, men det kunne jeg ikke lige overskue. Så det må vente til den kommende weekend, hvor der er tid og ro til at få kigget på den. Der kommer et indlæg om den senere :-).

Da jeg ikke skulle afprøve min nye maskine, så tog jeg noget patchwork med - som ja jeg er startet på for 2 år siden. Det er  en DHU (del hver uge) hos Hannes Patchwork.. Og ved ikke helt hvad det skal blive, måske nogle dækkeservietter. Nummer 1 og 2 er syet sammen og der er klippet og riet til nummer 3, så sæt igang. Jeg fik også betrukket nogle knapper. Og intet af det har jeg taget billeder af.. Det må I have til gode.

Her kommer der lidt stemningsbilleder fra blogtræffet:

Der arbejdes koncentreret :-).


Libbie - træk maven ind :-). 


Christina og Tina havde arrangeret pakkeleg med medbragte pakker fra alle deltagere og så havde de lavet et kæmpe benarbejde med masser af lækre sponsorgaver. Du kan se sponsorerne lige her. Øv at jeg ikke vandt nogle af de fede sponsorpræmier, men til gengæld vandt jeg de gaver som I kan se her, øverste billede fra Libbie (pose med lækkerier, ørebøfholder og en rispose) og fra Chatrine (lækker æske med lækre hjemmelavede flødeboller :-). Mange tak for dem :-).


Som farvelgave var det en lille sag fra Tante Grøn

Og sørme om søde Lene havde lavet en gave til mig - en fødselsdagsgave :-). Der kommer et billede senere, for den er ganske særlig for mig <3.

Ha det godt derude :-)

Kh Trine